Leter etter din DVD-utskrift løsning
By - mrjef84

Leter etter din DVD-utskrift løsning

Leter etter din DVD-utskrift løsning
 

Denne artikkelen er floated online med et mål å hjelpe deg med å finne den beste dvd-utskriftsløsningen. DVD-utskrift er en viktig funksjon brukt av store og små DVD-produksjonshus for å skrive ut informasjon på DVDer. Egentlig er dvd-utskrift en merketeknikk som hjelper til med å identifisere DVDer. Dermed er dvd-utskrift avgjørende for din kommersielle DVD-produksjon.

DVD-ene dine kommer vanligvis belagt med direkte utskrivbare lakkfilmer med evne til å absorbere blekk, og prosessen med direkte utskrift av lakkfilmene på DVDene er teknisk kjent som dvd-utskrift. Din DVD-utskriftsløsning ligger i – inkjet dvd-utskrift, termisk overføring dvd-utskrift, skjerm dvd-utskrift og offset dvd-utskrift – som du kan velge etter behov og krav.

Utskriftsprosessen ved hjelp av CMYK-blekkskrivere kalles inkjetutskrift. Inkjet DVD-utskrift gir deg de fantastiske resultatene med høyoppløselig og levende farger. Blekkskriver dvd-utskrift er godt valg for små kjøringer av DVDer, eller når du trenger raske utskriftsresultater. Inkjet DVD-utskrift passer ikke for stort antall DVDer, da det er uøkonomisk i forhold til silkscreen-cd-utskrift eller litografisk CD-utskrift.

Utskriftsprosessen basert på smelting av et belegg av farget bånd på dvd-flatene, er kjent som termisk overføring dvd-utskrift. Den termiske overføringen er en populær dvd-utskriftsteknikk som er kostnadseffektiv for små løp og gir deg overlegen overlegen, til og med litografisk dvd-utskrift. Termisk overføring DVD-utskrift gir raske og fantastiske resultater, og dermed har det vokst seg veldig populært for små kjøringer av DVDer.

Utskriftsteknikken som skaper et skarpkantet bilde ved hjelp av stenciler, kalles silketrykk. Skjerm utskrift er populær dvd utskrift teknikk egnet for store DVD-løp. DVD-utskrift er en kostnadseffektiv metode for større mengder DVDer. Screen DVD-utskrift gir deg de bemerkelsesverdige og levende resultatene. I DVD-utskrift, koster “per enhet” betydelig dråp, når du bestiller over 1000 enheter på DVDer.

Utskriftsteknikken hvor det blekkede bildet overføres (eller “offset”) fra en plate til et gummistoff, deretter til utskriftsflaten, kalles offsettrykk, og det er kjent som litografisk (offset) utskrift når den brukes i kombinasjon med den litografiske prosessen. Det er allment populært dvd-utskriftsteknikk. Offset DVD-utskrift passer godt for de store volumene på DVDer. Offset DVD-utskrift gir deg fremragende resultater og iøynefallende bilder. Dette er det perfekte alternativet for over 1000 enheter av DVDer.

Din DVD-utskrift og DVD-utskriftstjenester er hovedsakelig avhengig av dine behov og krav. Du kan finne mange DVD-utskriftstjenester. Du kan også ansette DVD-utskriftstjenester på nettet. Du kan finne en rekke online dvd-utgivere som tilbyr deg dvd-utskriftstjenester på nettet.

dvd printing

Leave a Reply

Your email address will not be published.
*
*